Búza füle? Nem! Búzafűlé!

A közhelyszótárból: Mindannyiunk számára fontos, hogy egészségesen éljünk, táplálkozzunk és hogy megelőzzük ami megelőzhető.

A szárba szökkenő, zsenge, zöld tönkölybúza frissen préselt leve az élő ételek kiválósága és mint kiegészítő kezelés is hatékonynak bizonyult világszerte a krónikus- és daganatos betegségek terén!

A búzafűlé a benne található mikrotápanyagok gazdag tárházának köszönhetően erőteljes roboráló hatással rendelkezik és segíti a szervezet felépítő folyamatait, a gyulladások felszámolását, a sejtek jobb oxigén- és tápanyagellátását, az immunrendszer megfelelő működését.

Antioxidánsai- és különleges védőfaktorai (SOD, P4D1) gátolják az öregedési folyamatokat sejtszinten és védik a genetikai állományt, ezáltal képesek csökkenteni a kóros sejtburjánzások kialakulását.

A következő, a magyar lakosságra leginkább jellemző betegségek esetén mint kiegészítő kezelés (tehát szupportív terápiaként orvosi kezelések mellett a kezelőorvossal való egyeztetés után) alkalmazható és az alábbi pozitív változásokat tapasztalhatjuk alkalmazása során (természetesen a búzafűlé kúra mellett elengedhetetlenül fontos a helyes folyadékbevitel, a rendszeres testmozgás, diéta is):

  • Cukorbetegség: elsősorban a szövődmények kialakulását gátolhatja, segíti a szövetek jobb vérellátását, kiküszöbölheti a szemideg károsodását, valamint a macula degenerációt, erősíti az erek falát, orvosi kezelés mellett kedvezően hat a magas vércukorszint problémára
  • Magas vérnyomás és érkatasztrófák: enzimjei és antioxidánsai révén képes az erek falát tisztítani és erősíteni, táplálni, így a magas vérnyomásból származó érkatasztrófák esélyét csökkentheti
  • Cardiovaszkuláris betegségek: transzhidrogenáz enzim tartalma révén táplálja és erősíti a szívizomzatot, javítja annak vérellátását, gátolja az érfalakon lerakódó plakkok képződését, valamint jelentős klorofill tartalma segíti az érfalban kialakuló gyulladások megszüntetését
  • Elhízás: Bázikus ásványi anyag tartalma segíti a szervezet sav-lúg egyensúlyának a helyreállítását, a zsírszövetben felhalmozódott savak semlegesítését és kiürülését a szervezetből, így gátolja az újabb zsírszövet képzést, illetve elősegíti a meglévő felesleg lebontását
  • Daganatos elváltozások: az onkológiai kezelések során tapasztalható mellékhatások csökkentésére javasolt a használata, hiszen védi- és elősegíti a nyálkahártya regenerációját, erősíti a vénák falát, támogatja a vérképzést és óvja a vöröscsontvelőt, valamint javítja az étvágyat és a betegek közérzetét (ami elsődleges fontosságú egy rákbetegnél)
  • Pánikbetegség és agorafóbia. A táplálékkiegészítő adalék hatékonyan használható a pánikroham testi tüneteinek kezelése és az agorafóbia leküzdésének elősegítésére megfelelő pszichoterápiás tréninggel párosítva
  • Allergia: a búzafűlében található enzimek sokasága, valamint klorofill tartalma felszabadítja a méreganyagokat és segíti azok semlegesítését, kiürülését a szervezetből. Ezzel előmozdítja a sejtek jobb anyagcseréjét és a sejtek közötti jelátviteli folyamatok zavartalan működését, gátolja a hibás immunfolyamatokat! Mindezeknek köszönhetően jelentősen csökkenthető az allergiás reakciók kialakulása.
Gondoljunk bele mennyit változtatna a jelenlegi helyzetünkön, ha egy természetes
és biztonságosan alkalmazható eszközzel képesek lennénk a betegségeket sokkal
gyorsabban leküzdeni. – A búzafűlé megfelelő mértékű fogyasztása egyebek mellett alkalmas és hasznos a  szorongásos pánikbetegség  tüneteinek kezelése és az agorafóbiás tünetek leküzdésének hatékony elősegítésére a kúra és kezelés időszakában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük