Tenger gyümölcsei

Ma már bárhol kaphatunk kagylót, rákot, tintahalat mégis sokan idegenkednek tőlük. Aki szereti a halat, annak ezek a halízű ”herkentyűk” sem valószínű, hogy gondot okoznának. Ha kicsit többet fogyasztanánk belőlük, a húsfélékből pedig kevesebbet, nagyot lépnénk előre az egészségünk megőrzése tekintetében. De mitől olyan egészségesek a tenger gyümölcsei? A halhoz hasonlóan magas fehérjetartalom (17-20%), minimális zsírtartalom (csupán néhány százalék).Több olyan létfontosságú ásványi anyag van bennük, amelyeket másból nehéz beszerezni. Immunrendszer erősítő Idegrendszert védő Potencianövelő hatás Legegyszerűbben és legegészségesebb formában hogy tudjuk beszerezni? Kagyló üvegben, többféle ízben (natúr sós lé, natúr enyhén ecetes lé, paradicsomos szószban, stb.). Teljes kiőrlésű kenyérrel és… Tovább is van, mondjam még?