Búzafűlé kúra

Búza füle? Nem! Búzafűlé! A közhelyszótárból: Mindannyiunk számára fontos, hogy egészségesen éljünk, táplálkozzunk és hogy megelőzzük ami megelőzhető. A szárba szökkenő, zsenge, zöld tönkölybúza frissen préselt leve az élő ételek kiválósága és mint kiegészítő kezelés is hatékonynak bizonyult világszerte a krónikus- és daganatos betegségek terén! A búzafűlé a benne található mikrotápanyagok gazdag tárházának köszönhetően erőteljes roboráló hatással rendelkezik és segíti a szervezet felépítő folyamatait, a gyulladások felszámolását, a sejtek jobb oxigén- és tápanyagellátását, az immunrendszer megfelelő működését. Antioxidánsai- és különleges védőfaktorai (SOD, P4D1) gátolják az öregedési folyamatokat sejtszinten és védik a genetikai állományt, ezáltal képesek csökkenteni a kóros sejtburjánzások kialakulását.… Tovább is van, mondjam még?

A búzafű magyar hungarikum

A magyar államalapító tevékenység nyomait öt kontinensen felfedező Magyarok Világszövetsége saját tudományos kutatásai alapján és brit tudósok felméréseire alapozva egyértelmű határozottsággal megállapította, hogy az ötezer éves indiai tanítás, az Ayurvéda az akkor a közelben világbirodalommal rendelkező ókori magyaroktól került az indiai szubkontinensre. Kimutatták továbbá, hogy az ayurvédékus kultúra a csodálatos gyógyhatással bíró búzafüvet ugyancsak a magyaroktól vette át, ezért a szervezet a Magyarok VIII. Világkongresszusán ünnepi nyilatkozatban deklarálta, hogy a búzafű ősi magyar hungarikum.    A búzafű arra is jó, amire nem!Súlyos tévedésben élnek azok, akik szerint a valódi biotermékek csimborasszója a bio szója és a férges alma. Ez még… Tovább is van, mondjam még?

Búzafű pipa és cigaretta

A búzafüvet bio üzemanyaggal hajtott kombájnnal learatjuk. A betakarított búzafüvet finom homokágyon, a reggeli napsütés éltető energiákban gazdag sugarai alatt csörgősre szárítjuk, majd indiai népi ornamensekkel díszített vászon zacskókba töltjük. A zacskókat egy erre a célra kialakított tánckörben helyezzük el és rituális termékenységi táncot ropunk felettük mindaddig, amíg a szárított búzafű pipadohány-minőségűvé nem őrlődik. Ezután a zacskókat a keleti szelektől átjárt padláson felfüggesztjük a hat év szigorított alól. A szárított búzafüvet jó egészséggel elpipázzuk. A kevésbé igényesek cigarettát is sodorhatnak belőle.